Món Esport
Comença la Champions 2015-2016
  • CA

Tan sols 16 dies després que Xavi alcés la cinquena Champions del Barça a Berlín, la competició ja es prepara per a la seva següent edició. La Lliga de Campions 2015-2016 comença el 22 de juny, i ja hi ha 56 partits que aspiren a classificar-se per a la primera fase de grups. La final de la Champions es disputarà a l’estadi italià de San Siro.

Al Barça, el vigent campió i cap de sèrie, l’acompanyaran al primer bombo el Bayern de Munic, el Chelsea, el Benfica, el Paris Sant Germain, la Juventus -subcampió-, el Zenit i el PSV Eindhoven. Al segon bombo hi haurà el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, el Porto, l’Arsenal, el Manchester City, el Sevilla, l’Olimpic de Lió, el Dynamo de Kíev, l’Olimpiacos, el Galatasaray, la Roma, el Borussia Mönchengladbach, el Wolfsburg i el Gent.

A aquests 22 equips s’hi sumaran els guanyadors de les eliminatòries dels play-offs que comencen el 22 de juny. Entre aquests equips hi ha històrics de la Champions com ara el Celtic, el Mònaco, l’Ajax, el Manchester United, el València, la Lazio, el Bayer Leverkusen i l’Sporting Club de Portugal, entre d’altres.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa