Món Esport
Claudio Bravo ja és a Manchester
  • CA

Claudio Bravo deixarà de ser porter del Barça en les properes hores. El porter xilè ja és a Manchester, tal i com ha informat el mateix aeroport del Regne Unit -han publicat unes fotografies a Twitter- per passar el reconeixement mèdic i signar el seu nou contracte amb el Manchester City.

 

Pep Guardiola ha convençut el porter encara blaugrana per incorporar-se a l’equip del Greater Manchester i al seu nou projecte, ambiciós i atractiu, del qual en serà una de les peces més importants. El tècnic català no pot entendre la seva filosofia de futbol sense un porter que domini el joc amb els peus i que tingui una visió privilegiada dels seus companys al terreny de joc.

 

Les demandes de Ter Stegen -vol ser titular a la Lliga i a la Champions- han obligat Bravo a prendre una decisió difícil: abandonar el Camp Nou després de dues temporades excepcionals, abans de passar aquest tercer any com a blaugrana assegut a la banqueta i només disputant la Copa del Rei. Dijous al matí, tal i com ha informat TV3, el porter de l’Ajax Jasper Cillessen passarà la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per signar com a nou jugador blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa