CiU creu que la xiulada és una reacció “al menyspreu” de l’estat cap a Catalunya

El portaveu de Convergència Oriol Pujol assegura que el comportament de l'afició "forma part del descontentament de Catalunya" i emplaça els ciutadans a expressar aquest rebuig als comicis europeus

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha qualificat la xiulada a l’estadi de Mestalla com una reacció espontània dels catalans “al menyspreu” amb què l’estat tracta el país. Segons ha declarat Pujol, el fet que els seguidors blaugranes i de l’Atlètic de Bilbao xiulessin mentre s’escoltava l’himne espanyol, obeeix a “una evident reacció espontània que forma part del descontentament de Catalunya i el País Basc”.

Pujol, que ha deixat clar que des de CiU “d’aquest tema no en fem mofa”, ha subratllat que la xiulada és una lectura de la “sensació de menyspreu amb la manera com l’estat tracta el país”.

Malgrat tot, el portaveu convergent ha demanat “respecte als símbols” i ha emplaçat els ciutadans a expressar aquest rebuig el proper 7 de juny a l’hora de dipositar el seu vot a les urnes per als comicis europeus.

Nou comentari