Finalment, Cesc Fàbregas ja és jugador del Barça per cinc temporades. Després de tres anys d’estira-i-arronsa,  l’Arsenal ha arribat a un acord amb el club català, segons ha anunciat TV3. Segons la mateixa font, a petició del club, el català viatjarà a Barcelona diumenge el vespre – per no distreure l’equip del partit de la Supercopa- i dilluns podria oficialitzar la signatura del contracte i ser presentat oficialment.

Al final la venda s’hauria tancat segons els números que aquests darrers dies ja estaven sobre la taula: 34 milions d’euros fixes, més uns viables de sis milions més. Pactada aquesta xifra de quaranta milions d’euros, que l’Arsenal es mostrava ferm en no rebaixar, Cesc pot tornar al club que porta al cor i on es va formar.

De fet, un dels primers en anunciar el fitxatge ha estat Gerard Piqué, íntim amic de l’arenyenc, amb un “ja el tenim aquí” en el seu twitter. Però és que a primera hora del matí ja piulava “avui serà un gran dia”. Desig que després confirmava Valdés en roda de premsa.

També confirmava el final del “culebrot” de l’estiu el fet que Arsene Wenger deixava Cesc fora de la llista de convocats del partit de debut de la Premier League i anunciava Robin Van Persie com a nou capità de l’equip. Malgrat tot, des del club anglès només obren boca per dir “que ells no comenten especulacions”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa