Catalunya guanya Argentina i Brasil a la Copa Amèrica

Ahir era un dia complicat en la tercera jornada de la Copa Amèrica, es disputaven dos partits en un mateix dia, però la Selecció Catalana va mantenir-se invencible. Catalunya va guanyar davant Argentina per 4 a 3 en el millor partit de la competició fins ara i això va fer que es classifiqués com a primers de la fase regular.

Roger Rocasalbas i Romà Bancells van marcar en una primera part molt disputada que va acabar amb un 2 a 0 per la selecció catalana. A la segona part Josi García va tornar a posar Argentina dins del partit amb el 2 a 1 però Jordi Molet i Xavier Lladó van distanciar Catalunya una altra vegada, amb el 4 a 1. Quan semblava que el partit ja s’havia decidit, Reinaldo García i Lucas Ordoñez van recuperar l’emoció fent dos gols més però sense poder igualar el marcador.

Abans, però, Catalunya havia jugat contra Brasil, un selecció considera més fàcil. En aquesta ocasió la victòria dels catalans va ser indiscutible: 8 a 0. Els catalans no van donar gaires opcions i als noranta segons Bancells ja va fer l’1 a 0, un resultat que es va incrementar posteriorment amb gols de Jepi Selva, Joan Grassas i Jordi Molet fins arribar al descans amb un 4 a 0. A la segona part Molet, Càceres, Selva i Rocasalbas van fer quatre gols més.

El proper rival dels catalans, abans de la classificació per la semifinals, serà Uruguai. El partit es jugarà avui a les onze de la nit en hora catalana.