Catalunya goleja a l’Argentina davant de 53.000 espectadors

Sergio García, Nojan Krkic, Sergio González i Moisés Hurtado han demostrat el potencial i la competitivitat d'un país que clama per tenir una selecció oficial

El Camp Nou no s’ha omplert de ni bon tros i s’ha quedat a mitja entrada per animar la selecció catalana de futbol davant de la selecció Argentina. Però els 53.000 espectadors que sí han volgut presenciar el debut de Johan Cruyff han pogut gaudir amb la victòria per 4 a 2 de Catalunya sobre una de les seleccions més temibles del món.

L’ambient ha estat festiu i l’afició catalana ha fet onejar les seves banderes per reclamar la oficialitat de les seleccions catalanes esportives. El jugador que ha rebut més crides de suport ha estat el sabadellenc Oleguer Presas. Com sempre, el moment més emotiu ha estat quan un cor ha entonat el cant dels Segadors, que ha estat cantat pels aficionats i alguns jugadors.

Però els protagonistes de la nit han estat Sergio García, Bojan Krkic, Sergio González i Moisés Hurtado que han ofert espectacle amb els seus gols, acompanyats per un equip de valors segurs com Valdés, Puyol, Xavi i Sergio Busquets.

Nou comentari