Món Esport
Carlos Sainz guanya el Premi Princesa d’Astúries dels Esports 2020
  • CA

El pilot espanyol Carlos Sainz, tres vegades campió del ral·li Dakar (2010, 2018 i 2020) i bicampió del món de ral·lis (1990 i 1992), ha estat guardonat aquest dimarts amb el Premi Princesa d’Astúries dels Esports 2020.

Aquest és el cinquè dels vuit guardons internacionals que convoca enguany la Fundació Princesa d’Astúries i que compleixen amb la d’enguany la seva quinzena edició. A aquest guardó optaven un total de 17 candidatures procedents de 10 països. L’any passat la guanyadora va ser l’exesquiadora estatunidenca Lindsey Vonn,

De forma excepcional, amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, la reunió del jurat s’ha desenvolupat mitjançant videoconferència.

Els Premis Princesa d’Astúries estan destinats, segons assenyala el seu reglament, a guardonar “la labor científica, tècnica, cultural, social i humanitària realitzada per persones, institucions, grups de persones o d’institucions en l’àmbit internacional”. El Premi està dotat amb una escultura de Joan Miró –símbol representatiu de la condecoració–, un diploma, una insígnia i la quantitat en metàl·lic de 50.000 euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa