Món Esport
El CAR de Sant Cugat, obligat a tancar per un cas de coronavirus

El Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat s’ha vist obligat a tancar les seves portes per un cas de coronavirus en un membre del personal sanitari. TV3 havia avançat que la Generalitat de Catalunya havia concedit un permís especial a l’espai per mantenir l’activitat i poder preparar els esportistes cridats a competir als Jocs Olímpiques de Tòquio, però la malaltia ha entrat al centre de totes maneres i ha hagut de clausurar.

Els esportistes olímpics estan vivint una situació especialment complicada amb la pandèmia. El probable ajornament dels Jocs els està suposant un trasbals professional, ja que s’entrenen durant quatre anys amb la data de la gran competició ben fixada, per poder-hi arribar al moment més alt de forma.

D’aquesta manera, esportistes de renom, com Jessica Vall o Mireia Belmonte, han hagut d’abandonar el municipi del Vallès Occidental per tornar a casa seva. La casualitat ha volgut que ara fa dues setmanes Maria Vicente, la jove atleta de l’Hospitalet de Llobregat cridada a tenir un futur brillant, hagués abandonat el CAR per anar a entrenar a Donostia. Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa