El Barça tornarà a jugar una final de la Lliga de Campions a l’estadi de Wembley, serà el 28 de maig que ve. Els blaugrana han empatat 1-1 contra el Reial Madrid al Camp Nou en el partit de tornada de les semifinals i han fet valer el 0-2 de l’anada al Bernabéu.

Els de Guardiola han fet una gran primera part, amb mitja dotzena d’ocasions de gol que ha salvat un Casillas, encertadíssim. Però el marcador s’ha mogut en una segona meitat menys brillant. Pedro ha avançat el Barça al minut 54 i Marcelo ha igualat al 64.

La nota emotiva del derbi ha arribat quan faltaven dos minuts per al final, quan Guardiola ha fet entrar Abidal, un mes i mig després d’haver estat operat d’un tumor de fetge.

Canaletes, una festa

Quan encara faltaven uns minuts perquè s’acabés el Barça-Madrid, el centre de Barcelona ja era un degoteig constant de gent. Amb aquesta victòria tan esperada, al centre de Barcelona tot és gresca. Multitud d’aficionats s’han aplegat a la Rambla, al voltant de la Font de Canaletes, amb tota mena de símbols culers, per celebrar el triomf del seu equip.

* Torna a seguir la crònica del partit “minut a minut”