El Barça ha guanyat per 0-2 al camp del Madrid en l’anada de la semifinal de la Lliga de Campions. El partit al Bernabéu ha estat calent des del xiulet inicial. Però el bon joc blaugrana ha pogut guanyar el joc brut dels blancs.

El punt àlgid del partit ha arribat en el minut 61, quan Pepe ha vist la vermella per una entrada a Alves, i Mourinho, per protestar irònicament la decisió arbitral, també ha estat expulsat, una expulsió que també ha vist el porter Pinto, just al moment del descans.

Però el millor encara havia d’arribar. En el 76, Afellay s’ha internat per la banda dreta i la seva centrada l’ha convertida en gol Leo Messi. El crac argentí ha repetit en el 86 amb un gol de pilota d’or que fa que el Barça enfili el camí cap a la final de Wembley i fagi callar a un Madrid massa convençut després de la final de la copa de la setmana passada.

Festa a Canaletes

Poc després del final del partit, uns 2.500 aficionats ja s’han concentrat a la font de Canaletes, a la Rambla, per celebrar la victòria blaugrana. També diversos aficionats han rebut l’equip en la seva arribada a la matinada a les instal·lacions del club.

* Torna a seguir la crònica del partit “minut a minut”