Món Esport
Bravo no ha entrenat amb el Barça, amb permís del club
  • CA

Claudio Bravo va disputar, aquest dissabte, el seu últim partit al Camp Nou com a jugador del Barça. El porter xilè serà futbolista del Manchester City en el moment en el qual l’equip barcelonista aconsegueixi tancar la incorporació del seu substitut, el porter que supleixi Marc André ter Stegen sota els pals de la porteria blaugrana.

 

Segons va admetre el secretari tècnic del conjunt català, Robert Fernández, Bravo sortirà del Barça en els propers dies -abans del tancament del mercat, el 31 d’agost-, tot i que la signatura del xilè no es produirà fins que arribi el nou segon porter: “Tenim un principi d’acord amb el Manchester City. Esperarem a veure els esdeveniments d’aquesta setmana, però el que sí que tenim clar és que abans d’obrir la porta a Bravo hem de fitxar un altre porter.”

 

Fernández va explicar, també, que el club ha intentat renovar Bravo durant els darrers mesos, però sense èxit: “Duem bastant temps intentant renovar-lo, fer-li una prolongació del contracte, però va venir amb una oferta i la vam estar valorant amb molta tranquil·litat, sense pressa. Ell també ens va dir que volia pensar-ho bé, que no volia renovar.”

 

I sembla que els esdeveniments, tal i com va dir el secretari tècnic, ja s’estan produint. Claudio Bravo no ha entrenat, aquest diumenge, amb els seus companys d’equip, i s’ha agafat el dia lliure amb permís del club per resoldre el seu futur més proper. El Barça no ha tingut cap problema en fer oficial la baixa del porter en l’entrenament matinal del grup, després de l’excel·lent victòria obtinguda en el primer partit de Lliga, davant el Betis.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa