Món Esport
Bona estrena del Barça horitzontal
  • CA

El Barça 2015-2016 s’ha estrenat la matinada d’aquest dimecres, hora local, en un amistós contra Los Ángeles Galaxy, en el context de la International Champions Cup. El club blaugrana ha estrenat la samarreta horitzontal -novetat històrica- en un partit on ha demostrat que no ha perdut pas ni la intensitat ni les ganes de donar una bona imatge.

Un mes i mig després d’alçar la Champions League al cel de Berlín, els homes de Luis Enrique han dominat el matx de principi a fi malgrat l’evident falta de bon estat físic dels jugadors, entre els quals no hi havia ni Neymar ni Messi. Suárez ha agafat els galons del trident i ha obert la llauna, i el migcampista Sergi Roberto ha fet el segon gol de la pretemporada blaugrana.

A les acaballes del partit, l’equip nord-americà ha escurçat diferències, ja sense prou temps per intentar aconseguir l’empat. Els LA Galaxy no han estat rival pel Barça, tot i tenir entre les seves files l’exjugador del Liverpool Steven Gerrard.

Entre els blaugrana hi han destacat Pedro i Douglas per les bandes, un Bartra molt responsable i omnipresent, i els migcampistes Busquets i Rafinha, amb ganes de tenir encara més pes a l’equip. Luis Enrique ha fet jugar també el porter Masip, Munir, Halilovic i Sandro.

El següent partit del Barça serà aquest dissabte, contra el Manchester United de l’extècnic holandès blaugrana Louis van Gaal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa