Món Esport
Boada promou la loteria entre els ‘culés’
  • CA

‘Ells ja ho han guanyat tot, ara et toca a tu’ aquest és l’eslògan de la nova sèrie de Loto Ràpid ‘Força Barça’, que es podrà adquirir a partir de demà. Són bitllets amb imatges de jugadors del Barça i que contenen premis que poden arribar fins als 100.000 euro.

Messi, Xavi, Piqué, Puyol i Ibrahimovic són els cinc jugadors blaugranes que apareixen als bitllets. Si els rasques pots guanyar des de 3 euros fins a 100.000 euros. També n’hi ha de 5, 10, 20, 50, 100, 500 i 5.000 euros.

Aquest joc és fruit d’un acord entre el FC Barcelona i Loteria de Catalunya. Per això avui el secretari general d’Interior, Joan Boada, ha explicat que els ingressos d’aquestes noves sèries aniran a parar a accions socials. L’objectiu és que aquesta loteria es converteixi en un joc quotidià, “per jugar-hi abans d’un partit important del Barça, per exemple”.

La intenció de Loteria de Catalunya, segons Boada, és assolir acords semblants amb altres clubs esportius catalans i de diferents modalitats esportives. L’any 95, Loteria de Catalunya va llençar una sèrie similar a l’actual amb jugadors de l’època.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa