Belmonte serà rebuda aquest dimecres a l’Ajuntament de Badalona després dels seus èxits a Rio

La catalan va guanyar la medalla d'or als 200 metres papallona i la de bronze en els 400 estils

La nedadora catalana Mireia Belmonte, flamant campiona olímpica en la prova de 200 metres papallona i bronze en 400 estils en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, serà rebuda aquest dimecres a l’Ajuntament de Badalona, la seva ciutat natal, i podrà celebrar els seus èxits amb els seus conciutadans al balcó de la Casa de la Vila després d’un acte institucional.

 

Belmonte, que ja va guanyar dues medalles de plata fa quatre anys a Londres, ja té el lluitat i perseguit or olímpic després d’imposar-se en una gran final dels 200 metres papallona a l’australiana Madeline Groves, plata, i a la japonesa Natsumi Hoshi, bronze. Un èxit completat amb el bronze en els 400 estils, on va imposar la seva papallona i crol per segellar una altra final poderosa.

 

L’arribada a l’Ajuntament està prevista a les 19.25 hores, per ser rebuda cinc minuts després per l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, al seu despatx. Totes dues entraran al Saló de Plens per començar l’acte institucional de la recepció i, després d’atendre la premsa, la nedadora sortirà al balcó per saludar els seus veïns.

 

Amb una durada aproximada d’una hora, la recepció pretén ser un acte d’homenatge i agraïment de Badalona a una de les seves ciutadanes més il·lustres que, de fet, és des de febrer del 2015 ‘Filla predilecta’ de la ciutat. A més, el consistori va hissar la bandera olímpica quan Belmonte va guanyar l’or a Rio.

Nou comentari