Món Esport
Bartomeu: "És utòpic pensar en tornar a portar Unicef a la samarreta"
  • CA

El president del Barça, Josep M. Bartomeu, ha descartat aquest matí que l’equip torni a portar Unicef al pit de la samarreta, com va passar des del 2006 al 2010. “Això és utòpic”, ha dit, referint-se als ingressos econòmics que actualment aporta Qatar com a primer sponsor i que relega Unicef a la part de l’esquena inferior. El mandatari blaugrana, però, sí que ha admès que el patrocini qatarià estava en entredit –no és ben vist per una àmplia part de la massa social- i que estan estudiant que una nova marca comercial el substitueixi a partir del 2016. “Hi ha temes socials i polítics als quals som sensibles”, ha indicat, tot i que va ser amb ell de vicepresident que es va fer l’acord amb Qatar.

En una entrevista a RAC1, Bartomeu ha insinuat que les eleccions seran al juliol, tot i que els estatuts prioritzen que siguin en un dia de partit, entre el març i el maig. Segons el president barcelonista, si els comicis es fan durant la competició podrien afectar el rendiment de l’equip. Així mateix, no ha sabut dir si de la junta actual només sortirà la seva candidatura davant els rumors que algun altre directiu està sospesant fer el pas i presentar-se. A la pregunta de qui havia après més com a president, si de Sandro Rosell o de Joan Laporta, ha respost que del primer, amic seu des de la universitat.

Fitxar sí, inscriure no

Sobre el cas FIFA i la sanció de no poder fitxar fins el gener del 2016, Bartomeu ha aclarit que el Barça “sí que pot fitxar durant aquest període però no inscriure” el jugador. De moment, però, encara no hi ha director esportiu, després de la destitució de Zubizarreta, per comandar les altes i les baixes. “No tenim pressa per fer l’elecció”, ha comentat. Bartomeu ha reconegut que el directiu Jordi Mestre –encarregat del futbol base en el moment de la sanció i ara vicepresident esportiu- li va posar ahir el càrrec a disposició, però el va ratificar. “Tots i ningú vam ser responsables d’aquella situació”, ha afirmat per sortit del pas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa