Món Esport
Bartomeu: “Hem de deixar de pensar en petit, local i analògic per fer-ho en gran, global i digital”
  • CA

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha reiterat la voluntat de la seva junta directiva de mirar més enllà de Barcelona i de Catalunya, per posar la vista en una globalitat creixent que s’apodera del món del futbol modern. Bartomeu, que ha realitzat una conferència en motiu del 37è Congrés Mundial de Penyes del club, ha destacat aquest objectiu a una distància propera al manteniment de l’excel·lència esportiva i a la recuperació de l’endeutament financer.

 

“Hem de deixar de pensar en petit, local i analògic per fer-ho en gran, global i digital”, ha comentat el president, que ha agraït l’esforç de les Penyes per mantenir el barcelonisme arreu del territori català, espanyol i mundial. “Sou la nostra força, els grans ambaixadors. Som més de 157.000 penyistes, l’admiració de tots els clubs”, els ha dit. Tot i això, Bartomeu ha matisat l’objectiu de la globalitat destacant l’exemple del club com “a marca global, però sense perdre les nostres arrels i la nostra essència”.

 

El president del club català ha recordat una temporada esportiva plena d’èxits i un any institucional ple d’entrebancs, dels quals n’ha destacat els títols i les qüesitons jurídiques: “Hem viscut un any inoblidable, amb quatre títols que diuen molt de la competitivitat del Barça. Però també, en l’àrea judicial ha estat un any mogut. Ens hem hagut de defensar de la sanció per les estelades, de can Rigalt, dels casos de Neymar i Messi, de la FIFA. Hem d’anar tancant les carpetes i seguir defensant el club.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa