Barcelona, entre les candidates a acollir la fase final de la Lliga Endesa

L’ACB anuncia les ciutats que s’han ofert per convertir-se en la seu única en què es decidirà la màxima competició estatal de bàsquet

L’ACB ha anunciat aquest dissabte les deu candidatures presentades fins ara per acollir la fase final de la Lliga Endesa, a les quals ha remès els requisits necessaris per poder optar a albergar els partits del play-off pel títol de la màxima competició de bàsquet estatal. Barcelona és una de les ciutats que s’ha ofert per ser la seu única en què es decidirà el títol de la regularitat.

Almeria, Andorra, Gran Canària, Madrid, Menorca, Navarra, Tenerife, València i Saragossa són les altres nou candidatures que ho han sol·licitat fins al moment. “L’ACB agraeix l’interès mostrat per tots aquests territoris i analitzarà detalladament cada proposta. El criteri principal per a l’assignació de la seu serà el compliment de les garanties sanitàries. En segon lloc es tindrà en compte la faceta esportiva i organitzativa”, ha comunicat l’organisme.

El passat 20 d’abril, l’ACB va anunciar que donava per finalitzada la temporada regular i que el campió de la Lliga Endesa 2019/20 es decidiria amb una fase final de 12 equips en una seu única i va establir el 31 de maig com a data límit per reprendre la competició o cancel·lar-la definitivament. No hi haurà descensos a la LEB Or passi el que passi, mentre que si el coronavirus impedeix disputar el play-off final el títol quedarà desert.

Més informació

Nou comentari