Món Esport
Barcelona celebrarà a la plaça Catalunya la Copa del Rei
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ja treballa en la preparació de la plaça Catalunya per a la possible celebració del dimecres 20 d’abril si el FC Barcelona guanya la final de la Copa del Rei davant del Reial Madrid, tot i que no es retransmetrà el partit des del recinte i només acollirà protagonistes mediàtics.

La tinenta d’alcalde de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, Assumpta Escarp, ha explicat que la celebrà tindrà una estructura policial de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana. Aquesta vegada hi haurà filtres de control per accedir al recinte, prohibint l’entrada d’objectes perillosos per a la celebració perquè no es repeteixin incidents d’edicions anteriors.

En el cas que el Barça guanyi, el consistori recomana als ciutadans que vagin amb transport públic o a peu, en previsió de restriccions de trànsit i aparcament en plaça Catalunya, Rambla, carrer Pelai, plaça Universitat, ronda Sant Pere, passeig de Gràcia i carrer Fontanella.

Els Mossos demanen més contundència

Precisament avui els sindicat SME-CCOO dels Mossos també ha donat a conèixer una sèrie de mesures per tal d’eradicar els actes violents que succeeixen a Barcelona cada vegada que hi ha una celebració esportiva o manifestació amb gran volum de gent.

Consideren necessari que s’aprofiti la videovigilància que hi ha al centre de la ciutat per identificar els violents i reclamen més contundència a l’hora de castigar els detinguts i que paguin els danys que han causat. Antoni Castejón, portaveu del sindicat, ha assegurat que els agents són una “diana” en aquests fets.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa