El Barça, esgotat físicament després dels dos partits davant el Zenit, ha viatjat a Andorra com a parada prèvia a Sant Petersburg. Els de Saras juguen dimecres a Rússia, i aquest enfrontament davant l’Andorra tenia un perill afegit en forma de desgast físic i mental que els blaugranes han sabut superar.

El primer quart ha tingut un únic protagonista: Bolmaro. L’argentí s’ha dedicat a atacar la cistella andorrana i ha estat la principal arma ofensiva dels blaugranes. Amb tot això, els de Saras s’ha posat 23 a 26 al final del primer quart i semblava que en qualsevol moment trencarien el partit.

El segon quart ha seguit una dinàmica semblant. El Barça ha seguit confiant en Bolmaro, i s’ha pogut obrir una escletxa major al final de la primer part (37-44). Però el Morabanc tenia força i ho ha volgut demostrar. Durant el tercer quart, els andorrans han tensat la situació amb un parcial de 10 a 0 i, liderats per Senglin, s’han arribat avançar d’un punt.

Així i tot, el Barça ha reaccionat a la sortida de l’últim quart. Amb un parcial de 10 a 2, els de Saras han posat la directa cap a la victòria liderats, un altre cop, per Bolmaro. El partit ha acabat amb un 63-79, una diferència excessiva per com d’ajustat ha estat el matx.Més notícies
Joan Laporta i Johan Cruyff | Joan Laporta

Joan Laporta se’n recorda de Johan Cruyff el dia que hagués fet 74 anys

Notícia: Joan Laporta se’n recorda de Johan Cruyff el dia que hagués fet 74 anys
Comparteix
Altres figures també han recordat l'aniversari de la llegenda blaugrana
Notícia: Joan Laporta se’n recorda de Johan Cruyff el dia que hagués fet 74 anys - Mobile
Hermoso, celebrant el seu gol | FCB

El Barça vol protagonitzar la nova era

Notícia: El Barça vol protagonitzar la nova era
Comparteix
Les blaugranes juguen davant el PSG la seva quarta semifinal de Champions en els últims cinc anys
Notícia: El Barça vol protagonitzar la nova era - Mobile

Nou comentari

Comparteix