Món Esport
Victòria treballada a Andorra (63-79)
  • CA

El Barça, esgotat físicament després dels dos partits davant el Zenit, ha viatjat a Andorra com a parada prèvia a Sant Petersburg. Els de Saras juguen dimecres a Rússia, i aquest enfrontament davant l’Andorra tenia un perill afegit en forma de desgast físic i mental que els blaugranes han sabut superar.

El primer quart ha tingut un únic protagonista: Bolmaro. L’argentí s’ha dedicat a atacar la cistella andorrana i ha estat la principal arma ofensiva dels blaugranes. Amb tot això, els de Saras s’ha posat 23 a 26 al final del primer quart i semblava que en qualsevol moment trencarien el partit.

El segon quart ha seguit una dinàmica semblant. El Barça ha seguit confiant en Bolmaro, i s’ha pogut obrir una escletxa major al final de la primer part (37-44). Però el Morabanc tenia força i ho ha volgut demostrar. Durant el tercer quart, els andorrans han tensat la situació amb un parcial de 10 a 0 i, liderats per Senglin, s’han arribat avançar d’un punt.

Així i tot, el Barça ha reaccionat a la sortida de l’últim quart. Amb un parcial de 10 a 2, els de Saras han posat la directa cap a la victòria liderats, un altre cop, per Bolmaro. El partit ha acabat amb un 63-79, una diferència excessiva per com d’ajustat ha estat el matx.



Més notícies
Joan Laporta i Johan Cruyff | Joan Laporta
Joan Laporta se’n recorda de Johan Cruyff el dia que hagués fet 74 anys
Notícia: Joan Laporta se’n recorda de Johan Cruyff el dia que hagués fet 74 anys
Comparteix
Altres figures també han recordat l'aniversari de la llegenda blaugrana
Hermoso, celebrant el seu gol | FCB
El Barça vol protagonitzar la nova era
Notícia: El Barça vol protagonitzar la nova era
Comparteix
Les blaugranes juguen davant el PSG la seva quarta semifinal de Champions en els últims cinc anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa