El Barça es deixa la imbatibilitat europea a Milà (83-70)

El Barça no ha fet un bon partit ofensiu a la pista de l’Armani Exchange Olimpia Milano i ha patit la primera derrota de la temporada a Europa (83-70). Un molt mal parcial en l’últim quart ha batut un conjunt blaugrana que ha fet de la defensa el seu argument principal per endur-se la victòria d’Itàlia, però amb la qual no n’ha tingut prou. Per acabar-ho d’adobar, Brandon Davies, màxim anotador blaugrana de la nit amb 15 punts, s’ha fet mal al genoll i ha posat amb l’ai al cor als afeccionats culers.

Mirotic no ha estat inspirat i els de Pesic l’han trobat molt a faltar. El Barça només ha anotat dotze punts en el darrer quart, per 31 dels locals. L’aler pivot-montenegrí només ha fet 13 punts i no ha aparegut, com és habitual en ell, en el moment decisiu per decantar el partit a favor dels catalans. A l’altra banda, en canvi, Luis Scola, Sergio Rodríguez i Vladimir Mikov sí que han estat encertats, sobretot en els 10 minuts finals, i el conjunt italià ha certificat la defunció culer a Milà. Després de sis partits, el Barça ha conegut la derrota a l’Eurolliga.