El Barça no té pietat del Gran Canaria (91-63)

El Barça no ha donat cap opció a l’Herbalife Gran Canaria i s’ha retrobat amb el triomf a la Lliga Endesa (91-63). El conjunt blaugrana, que divendres a l’Eurolliga ja va trencar la ratxa de dues derrotes consecutives, ha fet una gran actuació coral per imposar-se amb contundència al seu rival. Pierre Oriola, amb 14 punts, ha estat el màxim anotador de l’equip culer.

Els de Sarunas Jasikevicius han deixat clar que no volien que la victòria s’escapés del Palau Blaugrana i ho han deixat clar en un primer quart que ha començat amb un parcial de 5-0 a favor dels locals i ha acabat amb un marcador molt còmode (24-12). El Barça no s’ha relaxat i ha continuat a la seva, molt encertat de la línia de tres punts, per marxar al descans amb un avantatge de 23 punts (53-30). Davies i Hanga han fet un pas endavant en la segona meitat i han frustrat qualsevol intent de reacció canari (71-43).

Al final, els blaugrana han acabat imposant-se per 28 punts de diferència i s’han preparat a la perfecció per una setmana molt atapeïda, en què hauran de jugar dos partits d’Eurolliga –rebran l’Olympiacos i l’Olimpia Milan al Palau– i un de la competició domèstica a la pista de l’Obradoiro.