Món Esport
Barça-Màlaga: torna el trident
  • CA

El Barça rep aquest vespre (20.30 hores, Canal Plus Liga) el Màlaga en la segona jornada de Lliga. Després d’estrenar-se amb victòria a San Mamés, avui l’equip blaugrana busca sumar tres punts més. La principal novetat és el retorn de Neymar, 20 dies després de patir galteres, i d’aquesta manera es podrà tornar a veure el trident, amb Messi i Luis Suárez. Ells sols van marcar 122 gols la temporada passada.

Curiosament, el Màlaga és l’únic conjunt que els barcelonistes no van poder guanyar en l’últim curs, amb un empat a la Rosaleda (0-0) i derrota al Camp Nou (0-1). De fet, no li van poder fer ni un gol i potser per això arriben més que avisats al duel. A la primera jornada, els andalusos van empatar a zero contra el Sevilla.

El Barça tornarà a tenir la baixa de Piqué, que complirà el segon dels quatre de sanció, i és una incògnita si Luis Enrique seguirà apostant per les rotacions. Si ho fes, podria entrar Bartra o Mathieu a l’eix de la defensa, i Rafinha enderrerir la seva posició al mig camp. Tot indica que Sergi Roberto continuarà de lateral dret per la lesió d’Alves.

El Singular informarà del partit des de les 19.30 hores.




Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa