El Barça guanya l’Inter i li pren el liderat (5-3)

Com passa gairebé cada temporada, el liderat de la Lliga Nacional de Futbol Sala està disputat per només dos equips: Barça i Inter Movistar. Els duels entre tots dos equips són bàsics per poder acabar vencent a la taula i qui els guanya té gran part de la feina feta a la Lliga. Els homes entrenats per Andreu Plaza han fet els deures i han aconseguit una victòria molt solvent davant del gran rival (5-3). Fins ara el liderat era dels madrilenys, amb 29 punts, un per sobre del Barça. Amb aquest triomf però, els culers se situen en el lloc més alt de la classificació amb un punt més que l’Inter.

El partit no ha començat bé pels interessos del Barça, ja que Humberto ha avançat l’Inter al minut sis de partit. Tot i això, la reacció blaugrana no s’ha fet esperar i un minut més tard Aicardo posava l’empat al marcador. Poc després, Dyego ha avançat els culers amb un gran xut que ha superat Álex González. El duel estava més viu que mai i en la represa Sergio Lozano ha posat un gol més de distància entre catalans i madrilenys. Humberto ha marcat altra vegada i ha retallat diferències per l’Inter. Aquest estira i arronsa s’ha tornat a repetir amb un gol d’Arthur pels culers i un tercer d’Humberto, hat-trick, pels de Madrid. El Barça ha estat capaç d’aguantar aquesta diferència fins el final i quan l’Inter ha tret el porter-jugador, Sergio Lozano ha posat el 5-3 definitiu.