El FC Barcelona i l’Athletic Club de Bilbao reclamen jugar la final de la Copa del Rei a l’estadi Santiago Bernabéu. Ho han sol·licitat per carta. La missiva s’ha enviat aquest migdia a la Federació espanyola de futbol, que l’ha reenviada al Reial Madrid perquè expressi oficialment la posició que té sobre aquest tema.

És una carta conjunta del director de Relacions Institucionals del Barça, Albert Soler, i el director general de l’Athletic, Jon Berasategi, que l’han adreçada al secretari general de la Federació espanyola, Jorge Pérez. “Sol·licitem a aquesta estimada institució que doni tràmit formal a aquesta petició”, hi diu.

Albert Soler ha declarat a la premsa aquest divendres els motius de la petició. “L’RFEF havia rebut algunes sol·licituds per part d’algunes ciutats, però Madrid no havia demanat acollir la final. Ens hem dirigit a la Federació amb una carta formal perquè la transmetri al Reial Madrid i així tinguem una resposta per si la final es pot celebrar al Santiago Bernabeu, ha explicat.

Soler ha dit que pot ser que aquest diumenge ja en sàpiguen la resposta perquè aprofitaran per comentar-ho al president del Reial Madrid amb motiu del Barça – Madrid que es dispurtarà al Camp Nou.Nou comentari