Món Esport
El Barça guanya la Copa a la pròrroga, el segon títol de la temporada (3-4)

El Futbol Club Barcelona de futbol sala s’ha alçat amb el títol de la Copa disputat a Antequera en una igualada final contra el Cartagena i ha certifica el segon títol de la temporada després de guanyar la Supercopa. Els de Jesús Velasco han sumat la segona alegria de la temporada en superar al conjunt murcià a la pròrroga després d’haver deixat escapar un avantatge de dos gols. Una Copa que podran dedicar al seu capità, Sergio Lozano, que s’ha lesionat de gravetat a les semifinals.

Amb aquesta ja són vuit finals guanyades de les vuit que l’entitat blaugrana ha disputat en aquesta competició. El Barça manté el ple de finals de Copa guanyades i amplia el seu palmarès. El segon equip amb més Copes són ElPozo de Múrcia i l’Inter Movistar, amb dues.

Patiment, gols en pròpia i una pròrroga

Ferrao ha avançat els blaugrana als cinc minuts i mig de partit amb una rematada a la mitja volta. Després ha estat el torn de Dyego, que quan quedaven 22 segons per al descans, ha fet el 0 a 2 amb un llançament directe de falta. Seguidament, Motta ha retallat les diferències amb l’1 a 2 a menys de 12 minuts per al final amb un doble penal. I quan quedaven set minuts i mig, un gol en pròpia porteria d’Antonio Pérez en una jugada molt protestada pels homes de Jesús Velasco ha suposat l’empat a dos.

A 2:23 per al final, Ferrao ha transformat un doble penal per fer pujar el 3 a 2 al marcador, però 45 segons més tard, un altre gol en pròpia porteria, en aquest cas de Coelho, ha significat el 3 a 3 que ha forçat la pròrroga. I quan només quedaven 29 segons per al final de la primera meitat de la pròrroga, Pito ha tornat a donar avantatge al Barça amb el 3 a 4 definitiu. A la segona meitat de la pròrroga, el Barça de Velasco ha resistit i, amb molt patiment, s’ha endut el seu vuitè títol de campió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa