Món Esport
El Barça pateix per derrotar el Fuenlabrada (81-79)
  • CA

El Barça, que afronta un calendari molt exigent de partits, ha jugat aquesta tarda sense la seva estrella Nikola Mirotic. Aquesta baixa sensible es deu a la doble jornada d’Eurolliga que els blaugranes tenen a l’horitzó de la pròxima setmana. Sense el seu principal perill, els de Saras Jasikevicius per poc ensopeguen davant els madrilenys.

El primer quart ha estat molt lluitat per tots dos equips. El Fuenlabrada, que s’està jugant la permanència a l’ACB, ha sortit amb una intensitat defensiva exemplar i ha tutejat als catalans (20-17). De fet, aquesta bona dinàmica s’ha estès durant el segon quart i els madrilenys s’han arribat a posar 30-41 poc després de la represa.

Aquest marge ha estat un crit d’alarma pels blaugrana, que han reaccionat amb força gràcies a les bones ratxes de Bolmaro. Tot i així, el Fuenlabrada ha sabut tornar a reaccionar i ha arribat als minuts finals amb un 76-79 al marcador. Però, en aquest punt, l’experiència i els galons pesen molt. Massa.

I és que els visitants no han sabut rematar un Barça ferit, que s’ha refet gràcies a un gran rebot d’Smits, i gràcies als dos tirs lliures finals de Davies, anotats després d’una actuació magistral del nord-americà. Els blaugrana, amb un rècord de 24 victòries i 3 derrotes, segueixen a la caça del Madrid, amb un registre de 26-1.



Més notícies
Inici de la primera etapa del Tour de França 2019 | Europa Press
Apareix una bandera franquista a un vídeo oficial del Tour de França
Notícia: Apareix una bandera franquista a un vídeo oficial del Tour de França
Comparteix
L'organització del Tour l'ha fet aparèixer en un vídeo per celebrar el seu futur pas per Euskadi
José Gomes, entrenador de l'Almeria | LFP
VÍDEO | Brutal roda de premsa contra el VAR
Notícia: VÍDEO | Brutal roda de premsa contra el VAR
Comparteix
El tècnic de l'Almeria s'ha mostrat molt molest després de sentir-se perjudicat per l'arbitratge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa