El Barça s’exhibeix sense Mirotic (94-72)

El Palau és un bàlsam pel Barça de bàsquet. El conjunt de Pesic necessitava retrobar-se amb la victòria després de la derrota a la pista del Madrid, en un partit que va deixar molt males sensacions, i ho ha aconseguit amb un triomf còmode contra l’Estudiantes al Palau Blaugrana (94-72). Els blaugrana encara no han perdut aquesta temporada a casa i sumen 7 victòries consecutives davant el seu públic. Mirotic ha estat baixa d’última hora per un procés víric abans dels dos partits decisius d’Eurolliga de la setmana vinent.

El Barça no ha tornat a cometre l’error d’entrar malament al partit i ha donat un cop de puny sobre la taula amb 30 punts en el primer quart. L’Estudiantes ha retallat diferències en el segon quart en el pitjor període dels blaugrana amb només 14 punts. Però amb fluïdesa ofensiva, els de Pesic han augmentat la renta a més de 10 punts i a partir del tercer quart el partit s’ha posat molt de cara pels locals. Brandon Davies ha tornat a ser el líder ofensiu de l’equip amb 20 punts i un 25 de valoració. L’altra bona notícia ha estat la participació d’Abrines, que ha sumat 22 minuts i segueix millorant.

Els de Pesic tenen una prova de foc la setmana vinent per veure a quin nivell està l’equip. Fenerbache i Maccabi visiten el Palau Blaugrana dimecres i divendres per disputar-se el liderat de l’Eurolliga i posar a prova el projecte d’aquest nou Barça. El Palau espera una setmana espectacular de bàsquet.