El Barça s’endú un partit de rècord (95-100)

El Barça de bàsquet ha tornat a patir per tancar un partit aparentment còmode. Els de Pesic han superat el Coosur Betis a Sevilla per 95 a 100 en un partit que no s’ha decidit fins el tram final. El duel ha igualat el rècord de triples en un partit de Lliga Endesa, amb 36 (18 de cada equip), i ha estat a punt de superar-lo amb un tir a l’últim segon que els àrbitres han donat de dos.

Pesic tenia la intenció de fer rotacions i donar minuts a jugadors menys habituals com Oriola i Smits per fer descansar a homes com Mirotic i Higgins, que acumulen molt desgast en aquest inici de temporada. Però aquest Barça depèn molt de les seves estrelles i han tornat a brillar per superar el Betis a domicili. Cory Higgins ha fet un recital des de la línia de tres. El californià ha fet 11 tirs en tot el partit, tots des de més lluny del 6,75, i ha anotat 8 triples. Mirotic ha anotat 19 punts i Delaney s’ha sumat a la festa amb 16 punts i 4 triples.

El Betis ha mantingut a ratlla el joc del Barça en la primera meitat amb un gran esforç físic en defensa. El Barça no ha trobat anotadors més enllà de les mans de Higgins i Mirotic i li ha costat trencar el partit. Abrines ha tornat a deixar detalls del seu nivell, però segueix sense continuïtat i avui només ha disputat 15 minuts. En la segona meitat el Barça ha ampliat a poc a poc la diferencia, però no ha tancat el partit fins els darrers dos minuts, amb l’aparició de Higgins. El Barça segueix a bon nivell, però amb la sensació que necessita més per brillar aquesta temporada.