Món Esport
El Barça, eliminat del play-off de la lliga de futbol sala (2-3)
  • CA

El Barça de futbol sala no tenia marge d’error i no ha estat a l’altura de les expectatives. El conjunt blaugrana ha perdut el primer partit del play-off de la Lliga Nacional de Futbol Sala contra el Llevant i ha estat eliminat de la fase final als quarts de final. Un gol del rival dels culers quan faltaven tres segons per al final impedirà els d’Andreu Plaza defensar el títol de campió.

Sergio Lozano, amb un golàs a la primera meitat, i Daniel, a la represa, han avançat el Barça i han dibuixat un escenari molt favorable als interessos del Barça. Els blaugrana guanyaven de dos gols de diferència quan faltaven deu minuts per al final i l’empat els valia per classificar-se per a les semifinals, ja que els culers, segons, tenia millor posició a la fase regular que el Llevant, setè.

Les coses, però, s’han torçat. Amb el porter-jugador, el conjunt valencià ha remuntat el compromís. Pedro Toro, de penal, i Cuzzolino, de doble penal, han empatat el partit. Quan faltaven de tres segons, Cecilio Morales ha dictat sentència. D’aquesta forma, el Barça ha quedat eliminat del play-off de la lliga de futbol sala i no podrà defensar el títol aconseguit la temporada passada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa