El Barça guanya la setena Copa consecutiva (40-25)

El Barça de Xavi Pascual ha guanyat la setena Copa d’Handbol consecutiva i ja en són 24 les que suma el conjunt blaugrana a les seves vitrines. El rival, el Benidorm, pot considerar que el seu premi ha estat arribar a la final i poder-se enfrontar a un dels millors equips de la història, ja que no han tingut cap possibilitat de plantar cara als culers (40-25).

El domini blaugrana ha estat manifest des de l’inici del duel, amb un primer parcial de 9-5. Malgrat la valentia dels valencians, han notat el desgast de la semifinal, quan van haver d’arribar fins a la pròrroga, i han anat veient com el Barça obria una escletxa insalvable a mesura que anaven passen els minuts. A la mitja part, els de Xavi Pascual ja duien nou gols d’avantatge (21-12).

Durant la segona meitat, el Benidorm no ha abaixat el cap, però els blaugrana han continuat en mode piconadora per deixar clar que no tenen rival a escala estatal. L’avantatge s’ha anat ampliant fins als quinze gols de marge finals. El millor jugador del partit ha estat Gonzalo Pérez de Vargas, el porter del Barça, de la mateixa manera que ho va ser Kevin Möller a la semifinal.

L’equip entrenat per Xavi Pascual durà un nou trofeu al Museu del Barça. És ja el cinquè títol de la temporada, després del Mundial de Clubs, la Supercopa de Catalunya, la d’Espanya i la Copa ASOBAL. Ara, amb la Lliga encarrilada, els blaugrana tenen la Champions al cap i esperen endur-se una competició que no guanyen des del 2015.