Món Esport
El Barça de bàsquet renova Leandro Bolmaro fins al 2023
  • CA

El Barça de bàsquet s’ha assegurat la continuïtat de la seva jove perla més prometedora fins al 30 de juny del 2023, és a dir, per a les pròximes tres temporades. El club blaugrana ha anunciat aquest dijous que ha arribat a un acord amb Leandro Bolmaro per modificar el contracte que els uneix i per fer-li fitxa del primer equip “a tots els efectes”.

El base-escorta argentí va arribar a Barcelona l’estiu del 2018 i es va incorporar a la disciplina del filial blaugrana, on va disputar un total de 33 partits a la LEB Or –10,4 punts–, mentre que el curs 2019/20 va compaginar el filial –9 partits amb 14,9 punts de mitjana– amb el primer equip, amb el qual va entrenar-se tota la temporada i va jugar 17 partits: 2 de Lliga catalana, 6 d’Eurolliga i 9 de Lliga Endesa.

La pròxima temporada, Bolmaro lluirà el dorsal ‘9’ i tindrà l’oportunitat de fer un pas endavant i convertir-se en una peça important del projecte de Sarunas Jasikevicius. “Estic molt content per la confiança que el club m’ha donat, molt il·lusionat amb la renovació. Intentaré donar el màxim per guanyar-me un lloc a l’equip, per tenir minuts, i guanyar-me el respecte dels entrenadors, dels jugadors i de l’afició”, ha declarat el jugador, que l’11 de setembre farà 20 anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa