Món Esport
El Barça de bàsquet hauria arribat a un acord amb un dels millors bases d’Europa
  • CA

La temporada 2019/20 encara no s’ha acabat, però el Barça de bàsquet ja treballa per confeccionar la plantilla per al pròxim curs. Segons ha informat aquest dijous Mundo Deportivo, el conjunt blaugrana ha arribat en les darreres hores a un acord per incorporar Nick Calathes, un dels millors jugadors d’Europa. La premsa grega també dona per fet el pacte entre el base i el club català a canvi de 5,5 milions d’euros per tres temporades.

Després de la rescissió del contracte de Malcolm Delaney, i tenint en compte que Kevin Pangos no continuarà al Palau Blaugrana, el Barça ha buscat un jugador que pugui compartir la posició de base amb Thomas Heurtel. Nick Calathes no va acceptar l’oferta de renovació del Panathinaikos i serà un dels millors efectius que sortirà al mercat aquest estiu, ja que el club grec no pot assumir la fitxa de la pròxima temporada. En aquest context, els camins del club català i el base s’han trobat amb una bona oferta econòmica.

El perfil de Calathes, de 31 anys, és força diferent del de Delaney. És un base organitzador, el màxim assistent de la passada Eurolliga, però no té tanta facilitat per anotar. La secretaria tècnica del Barça, no obstant això, té clar que necessita algú que pugui moure la pilota i habilitar els tiradors de l’equip. En principi, i encara que l’acord amb el jugador ja és absolut, l’anunci oficial no es produirà fins al final d’aquesta temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa