Món Esport
Argentina-Catalunya, el 22 de desembre
  • CA

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat que el proper 22 de desembre Catalunya s’enfrontarà a Argentina de Leo Messi al Camp Nou, el primer partit en què Johan Cruyff s’entrenarà a la banqueta de la selecció catalana.

Diego Armando Maradona, l’entrenador de la selecció argentina, serà l’únic absent d’aquest partit, el segon objectiu de la nova presidència de la Federació, ja que ha estat sancionat per dos mesos pels insults que va dir al final del partit d’Argentina contra Uruguai.

Aquest any, en aquesta data prenadalenca, tradicional en les competicions de la selecció, Catalunya podrà comptar amb tots els jugadors catalans del Barça que arribaran després del Mundialet de Clubs, de l’amistós a Kuwait i de la gala del FIFA World Player que serà un dia abans.

Els únics jugadors catalans que potser tenen dificultats per jugar amb Catalunya són els que participen a la lliga anglesa, que no s’atura per Nadal. Tot i així, la Federació ha assegurat que parlarà amb Wenger, tècnic de l’Arsenal, per intentar que Cesc Fàbregas pugui viatjar a Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa