Món Esport
Anglaterra guanya el Sis Nacions
  • CA

La selecció de rugbi d’Anglaterra ha conquerit aquest dissabte el Sis Nacions després d’imposar-se a Itàlia (5-34) i gràcies a la victòria de França sobre Irlanda (35-27), la qual també aspirava al títol en l’última trobada.

El XV de la Rosa ha aconseguit el seu setè títol amb molt suspens i el favor gal, que en l’últim partit del torneig ha servit el títol als anglesos i l’ha pres al seu rival, Irlanda (35-27). El prestigiós torneig, descol·locat en el calendari com tants altres esdeveniments esportius per la pandèmia del coronavirus, s’ha decidit set mesos després del previst, però amb una tensió digna del Sis Nacions.

Els d’Eddie Jones han complert primer contra Itàlia, en un triomf amb prima i 5-34. A París, Les Bleus tenien també una mínima opció de títol, guanyar per prima i 31 punts a una Irlanda que ha començat per davant en els primers intercanvis (7-10). Al XV del Trèvol li feia falta una victòria per sis punts, però s’ha anat desinflant a poc a poc fins a la derrota, mentre que França no ha arribat a l’avantatge necessari.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa