Món Esport
Andreu Subies, reelegit com a president de l’FCF
  • CA

Andreu Subies torna a ser president de la Federació Catalana de Futbol. Després de la convocatòria anticipada d’eleccions (s’havien d’haver celebrat el 2017), el de Benavent ha estat reelegit com a màxim mandatari del futbol català en uns comicis sense rival i, per tant, sense urnes.

Aquest dimecres al vespre, Subies ha tornat a prendre possessió d’un càrrec que l’ha mantingut a l’elit de les institucions esportives catalanes des del 2011, quan va ser escollit en unes eleccions molt disputades enfront l’exvicepresident del Barça i líder del Fòrum Samitier, Jaume Llauradó. En aquella ocasió, els van separar 71 vots. Amb el suport explícit del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol i amic personal, Ángel María Villar, Subies ha gaudit d’un bany de masses en el qual també hi ha estat present el directiu del club blaugrana, Pau Vilanova.

El passat dia 12 de juliol, la junta electoral de l’FCF va proclamar la candidatura d’Andreu Subies com l’única aspirant al càrrec presidencial, després de no haver-se presentat cap altre alternativa en les poques setmanes de marge de les quals es disposava. El president va anunciar l’avançament electoral el 25 de juny, ara no fa ni un mes.

Tot i la polèmica generada per les informacions publicades per El Món, en les quals es va destapar una concessió d’obres il·lícita, Subies no ha tingut rival i 1.038 clubs li han donat la seva confiança en forma d’aval. Amb aquests documents oficials, l’únic candidat ha estat proclamat president, en un mandat que s’allargarà fins el 2020.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa