Món Esport
Alexis torna com a titular al Camp Nou
  • CA

Alexis Sánchez tornarà al Camp Nou, gairebé dos anys després de la seva sortida, com a titular amb l’Arsenal anglès. El xilè va vestir la samarreta blaugrana durant tres temporades (2011-2014), amb qui va aconseguir quatre títols i la xifra gens menyspreable de 47 gols.

El davanter, a l’equip de Wenger des que Luis Enrique va aterrar a la banqueta del club blaugrana, ha recuperat el seu lideratge sobre el terreny de joc, encara que en aquesta segona temporada a Londres no està aconseguint el nivell mostrat la temporada passada, la seva primera com a gunner.

Alexis trepitjarà, per primera vegada amb un club que no sigui el Barça, la gespa del Camp Nou. El ’17’ de l’Arsenal va ajudar a que l’equip de Tito Vilanova aixequés la Lliga dels 100 punts i a que el de Gerardo ‘Tata’ Martino lluités fins el final per la Lliga 2013-14, que va acabar guanyant l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. El xilè va deixar la seva empremta, amb 47 gols i 32 assistències, alguns d’ells memorables. Si no pots visualitzar el vídeo, al següent enllaç ho podras fer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa