Món Esport
Àlex Márquez explica la veritat sobre la nova lesió del seu germà
  • CA

Àlex Márquez, germà del sis vegades campió del món, Marc Márquez, ha explicat per quin motiu van haver de tornar a operar el seu familiar. “Va anar a treure els gossos i va haver d’obrir un finestral molt gran que dona accés al patí. Va ser llavors quan va notar que se li movia el braç i va saber que la placa se li havia trencat”, ha confessat. Així, el pilot de Repsol Honda ha hagut de passar novament per quiròfan per culpa d’un accident domèstic.

Val a dir que els metges van atribuir la recaiguda de la lesió a un “excés d’estrès a l’húmer dret”. Així, doncs és probable que Marc Márquez hagués volgut forçar massa per intentar arribar al Gran Premi de Jerez, com ell mateix va mostrar en diverses publicacions a les xarxes socials, i que per això l’hagin hagut de tornar a operar.

Aquesta nova complicació en la seva lesió farà que es perdi tres curses més del Mundial. El Tro de Cervera ja ha deixat de puntuar en tres Grans Premis, després de caure en el primer de tots, i, com a mínim, continuarà amb el marcador a 0 fins a la setena cursa. Només tindrà vuit cites per poder sumar punts, així que el més probable és que no pugui guanyar el cinquè campionat del món consecutiu



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa