Món Esport
Nou podi per Aleix Espargaró que aguanta la pressió del campió del món

Aleix Espargaró ha tronat a córrer una gran cursa al Gran Premi de MotoGP. El pilot català ha assolit una tercera posició que li permet tornar a pujar al podi i apropar-se al francès Fabio Quartanaro, que ha quedat fora del top tres tot i que ha finalitzat a poques dècimes de superar a Espargaró, que no li ha tremolat el pols tot i tenir al vigent campió del món de la competició enganxat a la matrícula, un cop han superat la bandera de quadres.

Com queda la classificació

La constància de bons resultats del pilot de Granollers, quatre podis en les darreres cinc carreres, han permès que Aleix Espargaró és situï a la segona posició de la classificació per la lluita del campionat del món. Actualment, Quartanaro encara és líder, només quatre punts per sobre d’Aleix Espargaró i l’italià Enea Bastianini, guanyador de la cursa, es posa tercer a vuit punts de la primera posició per liderar el mundial.

Enea Bastianini guanya la cursa

La cursa ha acabat amb l’exhibició d’Enea Bastianini, que ha començat cinquè el Gran Premi de França, frustrant tots els plans dels pilots francesos com Quartanaro o Zarco, que volien fer un bon paper davant del seu públic al circuit de Le Mans. L’italià ha pilotat amb un ritme imparable demostrant que és un dels candidats a guanyar el títol de MotoGP d’aquesta temporada. És la tercera victòria del pilot durant el transcurs de la temporada, abans ja havia guanyat a Qatar i Austin. El podi l’han completat el pilot australià Miller i Aleix Espargaró. Quartanaro ha acabat quart i ha quedat visiblement emprenyat després de no haver pujat al podi davant la seva afició i veure com els seus competidors li han reduït la diferència de punts.

Mals resultats per Marc Márquez i Pol Espargaró

La resta dels pilots catalans no han acabat bé el cap de setmana. Marc Márquez ha acabat catorzè el Gran Premi mentre que Pol Espargaró ha quedat onzè. El proper circuit serà el GP d’Itàlia, a Mugello el 29 de maig.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa