Alegria a l’hoquei, decepció a l’handbol

El Barça Sorli Discau aixeca la seva 19a Copa d'Europa davant el CP Vic. Per altra banda, la secció d'hanbol perd la final de la Lliga de Campions davant el Kiel alemany

El Barça ha viscut dues cares aquest diumenge. Per un costat la felicitat de l’equip d’hoquei patins que ha aixecat la seva 19ª Copa d’Europa després d’imposar-se al CP Vic per 4-1. Tot i el bon moment dels osonencs, que aquest any han guanyat la Supercopa d’Espanya i a la Copa del Rei, els blaugranes han arribat al descans amb avantatge gràcies als gols d’Adroher i David Páez. Ja a la segona part, les aturades puntuals d’Egurrola i l’encert de Panadero i Reinaldo García han acabat donant als culers la seva 19a Copa d’Europa.

Per altra banda, la secció d’hanbol no ha tingut tanta sort i ha perdut la final de la Lliga de Campions (34-36) davant el Kiel alemany. Els blaugrana han dominat la primera part i al començar la segona han assolit un 25-20 que feia preveure un triomf fins i tot clar. Però a partir de llavors els catalans han desaparegut del partit i el Kiel ha aprofitat per acostar-se i per posar-se per davant amb un 29-30, que han pogut administrar fins al final. Decepció absoluta entre les files blaugrana, que volien la vuitena copa d’Europa per dedicar-la a l’etern capità, David Barrufet, el porter que avui es retira de l’esport professional.

Nou comentari