Món Esport
Agustí Benedito fa una crida a la calma
  • CA

La precampanya electoral a can Barça ha pres aquesta setmana la seva cara més fosca. Si bé els ànims ja venien caldejats, han estat les acusacions de Marc Ingla i el president Joan Laporta sobre suposats draps bruts del precandidat Sandro Rosell al Brasil els que han acabat d’encendre el foc.

En mig d’aquest clima d’acusacions entre uns i altres, el precandidat Agustí Benedito ha volgut fer una crida a la calma. Malgrat en d’altres declaracions ell mateix tampoc no s’ha mossegat la llengua a l’hora de demanar explicacions a Rosell o denunciar la suposada utilització irregular d’Ingla del cens electoral del Barça, en aquesta ocasió Benedito ha volgut demanar al president Laporta que tingui un paper neutral en la precampanya així com ha instat als altres precandidats a fer d’aquest un procés menys agressiu.

Caldrà veure si els seus desitjos es compleixen. Ara per ara tot sembla indicar que difícilment assistirem a una precampanya plàcida. Amb tot, Benedito també s’ha volgut erigir com l’abanderat de la independència i la transparència. El precandidat ha explicat que la seva campanya costa 500.000 euros i ha instat la resta d’aspirants a la presidència a dir quant s’hi han gastat fins ara. Benedito, que fins ara ha recollit 1.300 firmes, està convençut que aconseguirà les necessàries (2.095 signatures) per passar el tall.

Per a més informació: Especial Eleccions



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa