Món Esport
Adriano es perdrà el clàssic
  • CA

Adriano Correia no podrà participar en el duel del proper dissabte entre el Barça i el Reial Madrid per una lesió muscular als isquiotibials de la cama dreta, que el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant uns deu dies.

El brasiler, que recentment ha ampliat el seu vincle amb el club blaugrana fins el juny del 2017, es perdrà el segon clàssic de la temporada i l’homenatge a Johan Cruyff. Adriano ha patit aquesta petita lesió durant l’entrenament d’aquest dimarts al matí, hores abans de la visita de la primera plantilla a l’espai de condolences per l’exjugador i entrenador holandès.

El comunicat oficial de l’entitat catalana ha previst un temps de baixa de deu dies, amb la qual cosa Adriano també es perdria l’enfrontament d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant l’Atlètic de Madrid, també la Camp Nou.

En un principi, el lateral esquerre brasiler estarà a punt per la visita blaugrana a Anoeta, el proper dissabte 9 d’abril, en el partit de Lliga davant la Reial Societat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa