Món Esport
Adriana Cerezo confessa el seu amor pel Barça
  • CA

La primera medallista de la delegació espanyola als Jocs Olímpics de Tòquio, Adriana Cerezo, ha reconegut públicament que és seguidora del Barça des de ben petita. L’esportista ha explicat que “a la meva família paterna som tots culers”. Aquesta afirmació és encara més sorprenent si tenim en compte que aquesta jove taekwondista és madrilenya.

La lluitadora ha compartit amb els mitjans alguna de les seves vivències com a blaugrana: “Un dels millors records que tinc és un partit que vaig veure a Getafe, on el Barça va guanyar 0 a 2″. A més, Cerezo assegura que reté a la seva memòria algunes de les victòries blaugranes en clàssics: “Recordo també un 3 a 0 davant el Reial Madrid en un partit de Lliga de fa uns anys”.

Adriana Cerezo és una lluitadora de tan sols 17 anys que ha aconseguit guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio. La madrilenya va estar a punt de guanyar l’or, però finalment, no va poder superar la tailandesa Panipak Wongpattanakit a la final de la categoria -49 quilograms de taekwondo. La delegació espanyola suma, de moment, tres medalles a la cita olímpica.



Més notícies
Ohashi, Weyant i Flickinger, medallistes olímpiques | Europa Press
El Japó, la Xina i els Estats Units: una dura batalla al medaller
Notícia: El Japó, la Xina i els Estats Units: una dura batalla al medaller
Comparteix
El país amfitrió domina la classificació
Maialen Chourraut, plata en K1 | Europa Press
La delegació espanyola s’enfonsa al medaller
Notícia: La delegació espanyola s’enfonsa al medaller
Comparteix
Amb només tres medalles i cap or, es troben al lloc 32 de la classificació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa