Món Esport
Acusen l’expresident del Reus de gastar-se 152.000 euros amb la targeta del club
  • CA

La Fiscalia investiga a l’expresident del Reus Deportiu, Joan Sabater Escudé, per haver efectuat presumptament pagaments en benefici propi -una suma de 152.000 euros- amb la targeta de crèdit del club durant els sis últims anys del seu mandat (2005-2011) segons publica el Diari de Tarragona.

Entre aquests “els d’ús domèstic són de les més importants i repetitius” s’esmenta en la documentació presentada el passat 8 de febrer pel club a requeriment del Ministeri Públic, que va decidir actuar davant les suposades irregularitats detectades per la nova junta directiva de l’entitat. Sabater sempre ha defensat que usava la targeta “per a despeses de representació”.

Dins d’aquest capítol d’ús domèstic destaquen els nombrosos pagaments realitzats a favor de l’empresa Pronokal, centre especialitzat en aprimament, on Sabater va gastar un total de 5.138 euros tal i com reflexen els extractes mensuals de la targeta.

L’expresident, segons la informació enviada pel club, hauria gastat 983’50 euros en quatre compres a un estanc de Reus, 289’69 en un supermercat de la mateixa ciutat, més de 2.000 en dues reparacions en un taller mecànic i 15.209’53 en 85 àpats en un restaurant.

Sense justificants

Dels pagaments efectuats que sumen aquests 152.000 euros no n’existeixen justificants a les oficines del club, ni tiquets de caixa, rebuts, albarans o factures, segons s’especifica en un escrit presentat pel club a requeriment de la fiscalia, amb data 8 de febrer de 2012.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa