Món Esport
Solari insisteix en la falta de testosterona del Madrid
  • CA

Solari observa des de la banda el partit del Madrid contra l'Eibar

Solari observa des de la banda el partit del Madrid contra l’Eibar | JAVIER ETXEZARRETA / EFE
Durant més de cinc anys, Santiago Solari va escriure un gran nombre d’articles a ‘El País’ on demostrava tenir una acurada i cuidada visió del futbol. L’argentí va postular-se en més d’una ocasió a favor de l’atractiu joc del Barça i de figures com Messi. Per aquest motiu, no deixa de ser sorprenent que, després del partit de l’Eibar, hagi insistit en la mateixa fórmula que va utilitzar en la prèvia del partit contra el Melilla: la testosterona. “L’Eibar sí que hi ha posat dos collons i nosaltres ho hem estat a l’altura, però no d’això…”, ha apuntat. 

 

 
L’argentí ha reconegut que el 3-0 a Ipurua és “un resultat dur”, el pitjor dels cinc que ha dirigit. “Que no haguem trobat les sortides ha estat mèrit de l’Eibar. No necessàriament té a veure amb Ceballos, sinó amb el col·lectiu”, ha explicat sobre les dificultats que ha patit el seu equip a l’hora de treure la pilota jugada des de darrere. “Hem perdut les segones pilotes, però aquest és un anàlisis mínim. Ells han estat superiors. Han passat moltes coses, la principal, que han fet un gran partit dins del futbol que proposen. Hem pogut marcar i no ho hem fet i ells si, en una transició d’un córner, una cosa que hem de corregir. El segon gol ens ha fet molt de mal”, ha desenvolupat. 

 

 
Solari ha insistit que “no hi ha hagut falta d’actitud”. “Els nois han treballat, han donat el que tenien, ningú ha donat menys, encara que hem perdut diverses batalles que després van pesant. És un camp complicat i no ho hem superat”, ha afegit, defensant els seus jugadors. 
 

 

Sergio Ramos fa autocrítica

 

Més autocrític s’ha mostrat Sergio Ramos a la zona mixta. El capità del Madrid ha dit que “no és un problema físic, és més falta d’actitud. El futbol són resultats i, quan no tens la intensitat del rival, es nota en el resultat”. El defensa andalús ha confessat que marxen “fotuts”. “T’allunyes de l’objectiu, que és retallar distàncies. Ens hem convertit en un equip vulgar. Hem de fer autocrítica perquè no hem estat al nivell. No hi ha excuses. Si a Primera no iguales les ganes, intensitat i ritme de l’altre equip, passa el que passa”. 

 

Ramos, malgrat tot, ha convidat a fer una reflexió en fred. “Cal repassar i analitzar tranquil·lament el que hem fet malament. Quan no tens actitud tot és molt complicat”. Sobre la qualitat de la plantilla, ha dit que “és la que és. Estem els que estem”. 

 

 
 


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa