Món Esport
Solari: “El Barça ens va eliminar, però nosaltres vam fer moltes coses bé”
  • CA
Santiago Solari, abans de la roda de premsa prèvia al Clàssic de Lliga.
Santiago Solari, abans de la roda de premsa prèvia al Clàssic de Lliga. | EFE

Santiago Solari no ha canviat de discurs amb dos dies. L’entrenador argentí segueix pensant que el Madrid va fer mèrits per classificar-se per a la final de la Copa del Rei i que no ho va aconseguir per culpa dels problemes a l’hora de definir. “El Barça només ens va xutar dues vegades a porteria. Hem de seguir treballant com ho estem fent. És difícil dir-ho amb el resultat final i amb l’eliminació, però vam fer les coses molt bé“, ha valorat en la roda de premsa prèvia al Clàssic de Lliga

 

El tècnic madridista creu que la falta d’efectivitat va ser una qüestió puntual: “Hem fet gols durant tota la temporada. L’altre dia no, però en els partits anteriors sí. Un equip i un entrenador vol tots els gols per a un i cap per al rival, però contra el Barça no van entrar algunes pilotes que sí que ho haurien d’haver fet“. “Ara tenim una altra oportunitat per imposar-nos-hi”, ha dit abans d’un partit que, en cas de tornar-se a decantar cap al conjunt blaugrana, esborrarà el Madrid de la lluita pel títol de Lliga.

 

Sense marge de reacció, els blancs s’ho juguen tot al Santiago Bernabéu. Estan a nou punts del líder, el Barça, i tot el que sigui no guanyar els jugarà una mala passada. “Estem un altre cop dempeus, amb ganes d’emportar-nos els tres punts. Enfrontem el partit amb moltes ganes i el mateix esperit. Intentarem millorar les coses. Cada compromís és un món. Estem bé encara que vam esforçar-nos per jugar la final de Copa i no podrà ser. Ara pensem en la Lliga“, ha sentenciat Solari.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa