Món Esport
Sergio Ramos: “El resultat del Barça és un toc d’atenció per a tots”
  • CA

El capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, va assegurar aquest dimecres que la derrota del Barça davant el Paris Saint-Germain va ser “un toc d’atenció per a tots”, després de la victòria aconseguida pels blancs (3-1) davant el Nàpols italià, en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

“El resultat del Barça és un toc d’atenció per a tots. El PSG va fer un gran partit”, va dir el central andalús davant els mitjans, després de guanyar el Nàpols al Bernabéu. Preguntat pel partit, Ramos va afirmar que el seu equip havia “merescut marcar algun gol més”. El defensa, que es va retirar en la segona part, va explicar que ho va fer per precaució, després de notar molèsties en els primers minus de partit.

 

“Si no hagués estat partit de Champions hagués demanat el canvi abans. Les molèsties anaven a més”, va explicar el defensa madridista, que també va tenir elogis per a un dels seus companys, Karim Benzema. “Ha fet un gran partit. Quan Karim està bé, el Madrid és diferent. Aporta coses diferents en els últims metres”, va sentenciar Ramos.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa