Món Esport
La renovació de Ramos amb el Madrid es complica
  • CA

Mentre a Barcelona tothom està pendent del futur de Leo Messi, a Madrid tampoc tenen gens clar que la temporada vinent puguin comptar amb el seu capità. Sergio Ramos també acaba contracte el pròxim 30 de juny i, per tant, des del passat 1 de gener és lliure de negociar amb el club que consideri oportú. Segons ha informat La Sexta, de fet, ara mateix el central està més a prop de fer les maletes que de quedar-se al Santiago Bernabéu.

El defensa, líder indiscutible de l’equip de Zidane, no veu amb bons ulls la proposta que li ha fet Florentino Pérez. És, sempre segons la premsa madrilenya, una qüestió de durada del contracte: el club blanc li ofereix una quantitat de diners semblant a la que cobra actualment per una temporada o bé una vinculació de dos cursos amb una reducció del 10% del seu sou.

Ramos, que el març farà 35 anys, ja ha comunicat al president merengue que escoltarà ofertes d’altres clubs. El Madrid no s’hi ha oposat, ja que vol renovar el seu capità però no a qualsevol preu. El PSG és, ara per ara, l’equip més ben posicionat per obtenir els serveis del defensa, encara que la situació s’allargarà i hi pot haver girs inesperats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa