Món Esport
El Madrid s’allotja a l’Hotel Titanic el dia de l’anviersari del naufragi i en dimarts 13
  • CA

Si hi ha merengues supersticiosos deuen estar ben espantats. El primer equip masculí de futbol ha viatjat a Liverpool per jugar la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions i l’hotel en el qual s’allotja no els augura res de bo. Els blancs han triat l’Hotel Titanic i hi dormiran la nit del dimarts 13. A més a més, s’hi despertaran un 14 d’abril, el mateix dia en el qual el famós vaixell es va enfonsar ara fa 109 anys.

En qualsevol cas, molt malament haurien d’anar les coses perquè el Madrid no accedís a les semifinals. Els blancs tenen un avantatge de dos gols a favor i l’únic argument que té el Liverpool per buscar la remuntada és que van aconseguir una diana a Valdebebas. Amb el 3-1 de l’anada, els de Jürgen Klopp necessitaran marcar, tant sí com no, un mínim de dos gols i assegurar-se que els de Zidane no anoten per poder remuntar.

L’expedició blanca està molt minvada per les baixes. No tenen els dos centrals titulars, Sergio Ramos i Varane, ni els dos jugadors que han jugat aquesta temporada al lateral dret, Lucas Vázquez i Dani Carvajal. Tampoc no poden comptar amb Hazard. Tanmateix, la defensa formada per Militao i Nacho ha estat capaç de guanyar el Liverpool i el Barça i gairebé sembla que funcioni millor que la titular. Odriozola al lateral dret és un dels elements que més preocupa al madridisme.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Sergio Ramos, positiu per coronavirus
Notícia: Sergio Ramos, positiu per coronavirus
Comparteix
El futbolista ja era baixa per lesió
Florentino Pérez, durant l'Assemblea General del Madrid.
La “democràcia” del Madrid fa que Florentino torni a ser president fins al 2025
Notícia: La “democràcia” del Madrid fa que Florentino torni a ser president fins al 2025
Comparteix
Per tercera vegada consecutiva ha estat l'únic candidat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa