Món Esport
Pas de gegant del Reial Madrid a La Catedral (1-2)
  • CA

 

El Madrid ha guanyat al Nou San Mamés gràcies a un gol de Benzema i un altre de Casemiro, els millors del Madrid a terres basques. El Madrid ha superat la insistència de l’Athletic amb potència, velocitat i definició i s’emporta els tres punts del feu més complicat que li quedava per visitar. 

El Reial Madrid s’ha avançat al minut 24 amb una jugada de pim-pam-pum de fira. Casemiro ha posat una pilota llarga i seca a Cristiano des de la zona medul·lar, el portuguès ha habilitat Benzema, que amb plasticitat i controlant els tempos de la cursa, ha creuat la bola davant la sortida de Kepa. 

Abans ho havia intentat l’Athletic, insistent però erràtic de cara a porteria. Aquest ha estat el principal problema dels lleons, la manca d’encert i punteria, motiu principal pel qual han deixat escapar els tres punts de l’imponent San Mamés. 

Lekue, Willians i Raúl García no han aprofitat les opcions que han tingut a l’inici del partit i, després d’un avís de Cristiano (gol ben anul·lat per fora de joc) el conjunt s’ha avançat gràcies al gol de Benzema. Els de Valverde han remat a contracorrent gran part del partit. Willians, un jugador exuberant en les formes però vulgar en el contingut, ha malbaratat totes les opcions ofensives del seu equip.

Al minut 65, Aduriz, empenyent amb el cap una cessió de Raúl García, ha empatat el partit i ha fet esclatar San Mamés. Semblava que l’Athletic tenia el cap del Madrid però només tres minuts després Casemiro, sol a la frontal de la petita, ha rematat un corner amb total comoditat. 

El Madrid ha guanyat a San Mamés, on aquesta temporada només ho havia aconseguit el Barça, i fa un pas de gegant per obtenir el títol de Lliga.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa