Món Esport
Nou cop de colze de Ramos que l’àrbitre no veu
  • CA

El central del Reial Madrid, Sergio Ramos, va celebrar contra el Viktoria Plzen que, per aquesta temporada, la UEFA encara no s’hagués decidit d’implementar el VAR. I és que, si el sistema de videoarbitratge hagués estat en funcionament aquest dimecres, el defensa andalús hauria estat expulsat al minut 13, quan va deixar anar un cop de colze a Havel. El jugador del Viktoria Plzen havia controlat una pilota quan Ramos va creuar-se en el seu camí i li va prendre deixant anar un cop amb el colze que el va deixar estès sobre la gespa amb el nas sagnant. L’àrbitre del partit ni tan sols va ensenyar groga a Ramos. 

 

Hi ha contacte, però no tenia intenció de fer-li mal. He parlat amb ell, vaig anar a buscar-lo als vestidors, però no hi era perquè havia marxat a fer-se proves. Li he enviat missatges de whatsapp per interessar-me per ell. El que passa és que el tema del nas és molt problemàtic”, va explicar Ramos a la zona mixta. El defensa va ser preguntat per si creu que, després de l’acció amb Salah en l’última final de la Champions, ara se sent més observat: “És cert que ara et cohibeixes sabent la repercussió que pot tenir el que fas, no pensaves tant quan anaves al xoc i ara, 30 vegades. Però jo no canviaré, mai he anat amb la intenció de fer mal a cap company. M’he trencat tres cops el nas, m’he lesionat… encara recordo l’entrada que em van fer en l’Espanya-Anglaterra al camp del Betis i ningú va dir res”. 

 

Si es repeteix una acció similar a la Champions la temporada vinent, el VAR sí que podrà intervenir, ja que el curs 2019-20 entrarà en funcionament. Jugadors com Ramos, per tant, hauran d’anar amb més compte en aquest tipus d’accions. Amb el Reial Madrid, el defensa andalús ja ha estat expulsat en 24 ocasions, i ha vist un total de 228 targetes grogues, sent un dels defenses amb més targetes de la història. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa